Katern

Gerrit Plomp weg bij SV Geinoord

SV Geinoord neemt aan het einde van dit seizoen afscheid van Gerrit Plomp. De clubleiding heeft laten weten dat voor de nieuwe fusieclub FC Parkhout een andere hoofdcoach wordt gezocht.

Plomp heeft de afgelopen vier jaar de technische leiding gehad over de Nieuwegeinse zaterdagclub. ,,Ik ben trots wat er in die periode is opgebouwd bij Geinoord en vind het jammer om te moeten vertrekken. Maar het is tegelijk leuk om een uitdaging bij een nieuwe club aan te gaan.’’

Plomp was in het verleden al eerder trainer bij de club, in een periode dat promotie naar de eerste klasse werd bewerkstelligd.

Gerrit Plomp

SV Geinoord en VSV Vreeswijk gaan verder als SV Parkhout
In maart dit jaar zaten de besturen van sv Geinoord en VSV Vreeswijk gezamenlijk om tafel om vervolgstappen te zetten in het fusietraject tussen beide verenigingen. Tijdens de Buitengewone Algemene ledenvergaderingen hebben beide besturen van de voetbalclubs reeds unaniem besloten voor de fusie te zijn.

Een paar creatieve inzendingen voor de naam van de nieuwe voetbalvereniging zijn uitgebreid besproken, maar die hebben de selectie toch niet gehaald. Er waren twee namen die opvallend vaak genoemd werden. Eén keurde de KNVB af. Toen bleef er één over: SV Parkhout.

One thought on “Gerrit Plomp weg bij SV Geinoord

  1. Wim Schupp

    Gerrit en Ramon hebben eerder Geinoord naar de Hoofdklasse gebracht!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk